Velkommen til Bøvling Ungdoms- og Idrætsforening

Spil på UNIBET

og støt vores klub.

Jens Rabjerg og Jesper Levring er BUFs repræsentanter i FCM samarbejdet

 
23.11.2014
 
FCM mødte Aab denne november aften, og det var drenge og piger fra U9 og U8, der fik den store oplevelse af løbe ind sammen med spillerne fra FCM.
 
Forinden var der TV-indslag fra spillergangen på TV3, og flere af Bøvlings unge talenter kunne derfor ses i tv. Se Video neden for.
 
En kold aften i det midtjyske, men heldigvis med sejr til FCM.
 

Fredag, den 12. september var BUF fodbold på sin årlige tur til én af FCM’s hjemmekampe på MCH Arena i Herning. Alle børnefodboldspillere havde “tjent” sin billet ved at sælge FCM lodsedler.
 
Ca. 35 børn og 60 voksne var med på turen, og kunne i skønt vejr nyde en spændene kamp mod OB. I én af de sidste minutter fik FCM et straffespark og sikrede sig dermed sejren 3-2. Ingen tvivl om, at FCM havde fortjent sejren - de havde overtaget det meste af kampen.
21.4.2014:​
Denne 2. påskedag var BUF dagens FCM samarbejdsklub. Det betød, at en spiller skulle løbe ind sammen med Lupus. Pernille Levring, U9 var den heldige i lodtrækningen. Desuden var flere på banen i pausen, hvor træner Tommy Husted Jensen samt spillerne Mikkel Kirkegaard U10 samt Simon Toft U13 skulle forsøge at score. BUF fik desuden overrakt en buket blomster. Disse blev modtaget af klubrepræsentant Jens Rabjerg. I alt ca. 60 personer fra Bøvling tog denne dag turen til FCM for at bakke op om FCM og BUF.
(vedhæftede billeder)
Klik på nedestående billeder for at se dem i stor formatwink

9.12.2013
Denne eftermiddag/aften var det Bøvlings U9 drenge og piger, der fik lov til at ledsage FCM til hjemmekampen mod AGF - og bagefter var på tribunen og heppede FCM til en flot sejr på 3-0 over AGF.

2.6.2013:
U11 piger deltog i FCM Fair Play stævne i Herning, og vandt pokalen til stor jubel for alle spillere. Det var en dejlig dag med stor opbakning fra forældre, som var med som heppekor - og som havde sørget for mad og drikke til fælles frokost - og det blev nydt i dejligt vejr.

2.3.2013
U11-piger og U10 drenge havde denne dag fornøjelsen af at løbe ind sammen med FCM for kampen mod SønderjyskE. Bagefter kunne de se kampen sammen med mange medfølgende forældre - og det blev sejr til FCM.

Bøvling UF er ugens FCM samarbejdsklub
Af: Jesper Max Jensen

Syd for Lemvig og vest for Holstebro. Der ligger landsbyen Bøvlingbjerg med godt 500 indbyggere. Der er en kirke, en skole og så er der Bøvling Ungdomsforening. Foreningen dækker et hav af sportsgrene lige fra håndbold til bordtennis. Og så er der fodboldafdelingen, der er det største aktiv i byen.

Der er omkring 100 fodboldspillere fordelt på ungdom, senior og oldboys. Men det er de unge spillere der er klart i overtal på banerne ved Bøvling Hallen.

- Det er dem, vi satser mest på. På nær en enkelt årgang, så har vi hold i alle rækker op til U/15. Og der er et rigtig godt sammenhold blandt spillerne. Der skal være plads til alle, og det betyder selvfølgelig også, at der er spillere, der tager videre for at prøve talentet af et andet sted, fortæller Peder Fabricius, der Bøvling UFs repræsentant i FCM Klubsamarbejdet.

De spillere der forlader klubben tager oftest til Lemvig GF, der også er en del af FCM Klubsamarbejdet.

- Det er okay med os. Vi vil ikke blokere for nogen, der gerne vil prøve lidt mere. Men der er ingen fordel i at skifte, hvis de ikke kan spille med på førsteholdet i Lemvig. Så synes jeg, de skal blive hos os, siger Peder Fabricius.

De spillere, der bliver i Bøvling UF har nemlig også muligheden for at prøve sig selv af på højt niveau. Klubben har allerede haft en del spillere med på FCMs Fodboldskoler. Et par stykker er endda kommet videre fra første samling.

- Det har været en kæmpe oplevelse for alle, der har været af sted. De er næsten kommet op at flyve af det, og det er tydeligt, at de har taget noget med hjem til holdet bagefter. På den måde er det meget værdifuldt, uanset om spillerne kommer videre eller ej. Og så er det en kæmpe motivation for spillerne, at de har muligheden, fortæller Peder Fabricius.

For selvom der er over 60 kilometer fra Bøvlingbjerg til Herning, så drømmer en stor del af Bøvling UFs spillere om en fremtid i den sort/røde ulvedragt.

- FC Midtjylland betyder rigtig meget heroppe. Vi har lige haft en tur, hvor vi var 70 spillere nede og se kampen mod FC Nordsjælland, hvor vi også havde spillere med til indløb. Og det var helt sikkert en oplevelse for livet for dem, siger en tilfreds Peder Fabricius.

Peder Fabricius har selv været frivillig i klubben i mere end 20 år. Og han oplever i høj grad at engagementet varer ved hos både trænere og ledere.

- Der er altid et problem med at finde folk nok, men der er en stor flok som har hængt ved i mange år. Det har helt sikkert noget at gøre med sammenholdet i klubben. Alle taler med alle, og så er vi rigtig gode til at hjælpe hinanden, slutter Peder Fabricius.
Bøvling Ungdoms- og Idrætsforening | 7650 Bøvlingbjerg | CVR nr. 14121617